Iron Man

Printen
Lifesize Hero
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Beschrijving

Prijs is excl. 21% btw

Iron Man huren op je event ?

De levensgrote Iron Man is 1,85 mtr hoog en bestaat uit 1 deel

Iron Man heeft verlichting uit ogen, borst, handen, voetplaat /  nodig 1 x 230 volt. 

Hollywood of Film thema ? comiccon, game area, marvel, superhelden, premiere, hackathon, Bar mitsa ?

Huur deze lifesize superhero op jouw feest als fotobooth.

Eycatcher op beursstand als superheld om krachtige producten te versterken ?

 

Wikipedia

Iron Man is een Amerikaanse superheldenfilm gebaseerd op de Marvel Comics-superheld Iron Man. en ging op 14 april 2008 in Sydney in wereldpremière.

Tony Stark (Downey Jr.) was een technisch wonderkind dat op zijn zeventiende afstudeerde aan het MIT en vervolgens op zijn 21ste het bedrijf van zijn vader overnam. Het bedrijf ontwikkelt wapens. Het maakt van hem een zorgeloze multimiljonair en vrouwenverslinder. Hij denkt dat hij voornamelijk de veiligheid van de Verenigde Staten vergroot door ervoor te zorgen dat het zichzelf zo goed mogelijk kan weren, maar neemt nooit tijd om te kijken of dit allemaal wel zo is.

Stark heeft onlangs geholpen Stark Industries' nieuwste wapen te ontwikkelen: Stark raakt zwaargewond wanneer een bom naast hem afgaat en een aantal scherven hiervan zich in zijn borst boren. Stark wordt door de Tien Ringen ontvoerd, daar ze willen dat hij een nieuwe versie van het wapen voor hen bouwt. Hij weigert in eerste instantie, maar stemt, na gemarteld te zijn, toch in. Stark wordt bij het werk bijgestaan door een medegevangene, Dr. Ho Yinsen. Deze monteert een elektromagneet in Starks borst om de granaatscherven weg te houden bij zijn hart.

Terwijl Stark doet voorkomen alsof hij inderdaad een clusterbom maakt voor de terroristen, werken hij en Yinsen aan een speciaal harnas, aangedreven door een miniatuur arc-reactor die gekoppeld is aan de elektromagneet in zijn borst. 

Stark wordt Iron Man

Terug in de Verenigde Staten maakt Stark op een persconferentie bekend dat Stark Industries stopt met de productie van wapens. 

Stark besluit zich een tijdje terug te trekken uit de publiciteit. Ondertussen werkt hij in het geheim verder aan een verbeterde versie van het harnas. Hij verbetert het door  het aantal gadgets te vergroten, en het harnas een stuk kleiner en praktischer te maken. Tevens maakt hij een verbeterde versie van de magneet die zijn hart beschermt. Al snel ontdekt hij dat Stane in het geheim Stark Industries-wapens verkoopt aan terroristen. Beseffend wat zijn bedrijf heeft gedaan, gebruikt Tony het harnas om Iron Man te worden.