Captain America

Printen
Lifesize Hero
captain america superheld superhero marvel huren verhuur carecaverhuur huur comic lifesize statue beeld levensgroot virtualgames
captain america Marvel carecaverhuur
IMG-0734
captain america marvel lifesize statue huren carecaverhuur
Beschrijving

Prijs is excl. 21% btw

Captain America huren op je event ?

Hollywood of Film thema ? comiccon, game area, marvel, superhelden, premiere, hackathon ?

Huur deze lifesize superhero op jouw feest als fotobooth.

De levensgrote Captain America is 2,00 mtr hoog en bestaat uit 3 delen. ( los hoofd - lichaam - schild )

Eycatcher op beursstand als superheld voor krachtige producten te versterken.

links: Incredible Captaim Amerika Marvel comic hero superheroes

Wikipedia

Captain America, het alter ego van Steven Rogers (in sommige gevallen Steven Grant Rogers), is een fictieve superheld uit de strips van Marvel Comics. Tegenwoordig geeft Bucky (James Buchanan Barnes) zich uit voor Captain America en is Steve Rogers bekend als Captain Steve Rogers. Hij werd ontworpen door Joe Simon en Jack Kirby en verscheen voor het eerst in Captain America Comics #1, destijds uitgegeven door Timely Comics (het bedrijf dat uiteindelijk Marvel Comics zou worden).

Krachten en vaardigheden

Captain America heeft geen buitengewone superkrachten zoals de meeste superhelden. Maar dankzij het Super Soldaten serum is hij veranderd van een zwakke jongeman in de “perfecte mens”. Captain America is zo intelligent, sterk en snel als maximaal mogelijk is voor een mens. Het serum versterkt ook zijn metabolische functies, die de opbouw van gifstoffen in zijn spieren tegengaan, waardoor zijn uithoudingsvermogen dat van normale mensen ver overtreft. Verder is hij immuun voor veel ziektes.

Rogers ervaringen in gevechten en militaire training maken hem tot de perfecte strateeg en commandant. Voor veel superhelden in het Marvel-universum is Captain America wat Superman is voor de DC Comics. Hij wordt gezien als een levende legende door veel andere superhelden waaronder Spider-Man.

Schild

Captain America’s bekendste wapen is zijn schild, dat zowel defensief als offensief gebruikt kan worden. In zijn loopbaan als superheld heeft hij al verschillende soorten schilden gebruikt, maar het bekendste is het ronde discusschild, dat hij vandaag de dag nog steeds gebruikt. Dit schild werd voor het eerst gebruikt in Captain America Comics #2